Utvikling av nettbutikk


Magento og WordPress nettbutikkMagento og WordPress nettbutikk

Få tilbud på nettbutikk av aller beste kvalitet. Våre løsninger for e-handel inneholder alt du forventer av en profesjonell nettbutikk.
Magento og WordPress nettbutikkløsninger er våre foretrukne systemer.

Magento eCommerce er for deg som vil ha en fullversjon nettbutikkløsning med alt av funksjoner.
Wordpress WooCommerce er enklere og rimeligere, men inneholder likevel det du forventer å finne i en nettbutikk.

– Vi viser deg gjerne forskjellen på disse.


Kreative nettbutikk design

Vi utvikler funksjonelle og kreative design for nettbutikker. Har du et stramt budsjett så kan vi benytte en ferdig template (ferdige maler) og style om på disse. Først etter din godkjenning av designet så starter vi med programmeringen.


Design implementering med Magento eller WordPress

Våre eksperter på Magento eCommerce, samt WordPress WooCommerce, og forvandler alle typer ferdiglagde designskisser til nyeste versjon av Magento eller WordPress nettbutikk.


Ulike vedlikeholdsavtaler

Planlegger du å kjøre en stor E-handelsløsning og trenger regelmessig vedlikehold og oppgraderinger? Vi er her for å gi nettbutikken din vedlikeholdservice 24 / 7 / 365 – Skreddersydde avtaler etter behov!


Nettbutikk med speielle behov

Om du er ute etter en svært tilpasset nettbutikk så er du kommet til riktig sted. Vi har kompetansen som kreves for å gjøre kompliserte oppgaver enkle. Vi oversetter også til de språk du ønsker. Vi har mest erfaring med norsk, svensk, dansk, tysk, spansk og engelsk.


Konverter gamle e-handelsløsninger om til moderne butikker

Konverter din gamle E-handelsløsning (OsCommerce, x-cart, zen-cart, etc.) om til neste generasjon web 2.0 Magento E-handel plattformen eller WordPress WooCommerce. Vi har erfaring med fornyelse og kan hjelpe deg med en løsning tilpasset framtiden.


Kundeservice dedikert til nettbutikker

Vårt dedikerte supportteam er tilgjengelig det meste av dagen på telefonen, e-post og live chat. Vi tilbyr 3 måneder med gratis support på alle nettbutikker for alle våre kunder.


Betalingsløsning med bankkort eller PayPal

Du kan selv velge om du vil ha en betalingsløsning med eller uten kortbetaling. Her kan du velge mellom norske eller amerikanske betalingsløsninger. PayPal følger med som standard på alle våre nettbutikkløsninger


Kontakt oss via vårt skjema, eller klikk på live chat knappen nede til høyre for direkte kontakt med en av våre konsulenter for mer om e-handelsløsninger og tilbud på nettbutikk.