Referanser


Bærum Blikk og Ventilasjon AS
Vi har opplevd firmaet som en aktiv og oppfølgende prosjektleder under utviklingen av våre nettsider. Vi tror at vi har fått en god nettside og vi har blitt mye mer synlig på nett i forbindelse med søkemotorer. Vi kan anbefale andre som ønsker å utvikle sin nettside å benytte seg av Fevåg Nett Consult.
Kristian Berg


Horeka AS
I Riddervold & Co (nå Horeka AS) har vi brukt Fevåg Nett Consult i over flere år. De har bygd opp nettsidene våre. For en liten bedrift er dette et stort løft, men et løft som selvsagt må gjøres. Vi har fått akkurat det vi har ønsket oss. Enkle dynamiske websider som viser produktene våre, forteller kort om oss og som enkelt kan bygges ut videre. Jeg ville ha websider som selger for oss. Det har vi fått. Vi har ukentlig flere salg til helt nye personer og bedrifter som har funnet oss på nettet. Nå er det mye mer vi kan gjøre for å få en bedre design og enda bedre kommunikasjon, og det skal vi ta etter hvert. Men sidene selger og vi får allerede pay-off for vår investering. Vi anbefaler Fevåg Nett Consult til alle som skal sette opp en side og som ikke har tid eller lyst til å gjøre dette selv. De følger opp til du har en webside som ligger ute på nettet og jobber for deg.
Rasmus Lossius
http://www.horeka.no/
(Riddervold fusjonerte med Horeka som da overtok websidene; admin kommentar)


Erik Arnesen AS
Erik Arnesen Helsfyr AS etablerte ny hjemmeside i 2007 med hjelp av Fevåg Nett Consult.
Vårt fokus var å få moderne hjemmesider med søkeoptimalisering. Det siste har vært spesielt vellykket ved at vi alltid kommer høyt opp blant våre konkurrenter på alle de alminnelige søkemotorene. Tar man seg tid til å lære redigeringen er det også ganske enkelt. Hovedutfordringen ved en levende hjemmeside er å skaffe aktuelt stoff løpende.
Terje Fevåg var helt sentral i prosjektet og hjalp oss på en profesjonell måte gjennom prosessen både som fagperson og prosjektleder.
Paul Halvorsen
Erik Arnesen AS
http://www.erikarnesen.no


Jon L. Sæter AS
Vi har brukt Fevåg Nett Consult til å lage vår nye logo og hjemmeside. Vi fikk et godt inntrykk av firmaet fra første telefonsamtale. Følte at de hadde god oversikt over vår bransje, og hva som skulle til for at vi fikk en optimalisert hjemmeside, noe som har vist seg rett etter tilbakemeldingene fra våre brukere. De har greid på en god måte å øke vår synlighet på flere søkemotorer, noe som gjør at vi har kuttet ut noen av våre oppføringer hos noen katalogtjenester.
Vi kan anbefale Fevåg Nett Consult til andre som vil lage en hjemmeside, og som vil bli godt ivaretatt av en egen prosjektleder gjennom hele prosessen og i etterkant.
Vidar Sæter


Se også: