Om oss


Anbefaling;
“Jeg har vært meget fornøyd med måten firmaet har løst alle spørsmål knyttet til prosjekteringen og søkemotoroptimaliseringen. De er kunnskapsrike, effektiv og meget profesjonell.”
– Advokat Marius Steen –

Lang erfaring og spesialist på outsourcing

Fevaag Web Consulting ble etablert i 2004 og har i dag mer enn 10 års erfaring med trygg outsouring av webutvikling. Vi har et eget utviklingshus på Filippinene og vi samarbeider med utvalgte firma fra Norge. Hva som er riktig for deg ser vi an for hvert unike prosjekt, ønsker og behov.

Webdesign og webutvikling i lavkostland gir løsninger av høy kvalitet til en meget rimelig pris. Mer om trygg Outsourcing av webutvikling.

Vi utvikler din nye webløsning både effektivt og rimelig

Vårt team av utviklere har mer enn 10 års erfaring innen produksjon av løsninger for internett og andre typer digital media.

Vi behersker alt fra design, til utvikling og drift av ferdige webløsninger for det profesjonelle marked. Vi kan også vise til meget gode resultater innen søkemotoroptimalisering.

– Fra A til Å –

Prosjektering, samarbeid og gjennomføring

En erfaren norsk prosjektleder blir deres kontaktpunkt. Prosjektlederen følger deg opp gjennom hele prosessen og vil sammen med ditt firma skape en løsning skreddersydd for å oppnå bedriftens mål.

Teknisk utvikling

Etter fullført prosjektering så starter vi med teknisk utvikling. Våre utviklere har bred erfaring og kan levere de fleste typer webbaserte løsninger.
Du velger selv om du ønsker å få webløsningen utviklet her i Norge, eller om du ønsker å outsource den tekniske biten til vårt utviklingshus på Filippinene. Dette punktet avklarer vi under prosjekteringen i forkant av teknisk utvikling.

Oppfølging og support

Vår jobb stanser ikke ved levering av ferdig løsning. Vi hjelper deg også etter lansering. Vår oppfølgingsgaranti skal være med på å sikre at du får betalt for din investering og vi kan tilby deg svært gode supportavtaler.

– De første 3 måneder med support etter lansering av webløsning er gratis! *

Start nå!

Hvorfor ikke starte nå?

Du kan sende oss en e-post via vårt kontaktskjema, benytte vår Live Support-tjeneste som du finner nede til høyre på denne nettsiden, eller ring oss direkte på (+47) 986 45 440.

Vi avtaler gjerne et møte. Enten personlig eller over Internett via Teamviewer eller Skype.

* I de tilfeller hvor vi også leverer webhotell så er support gratis hele perioden.