Søkemotoroptimalisering for Google er best


Google er norges desidert mest brukte søkemotor. Søkemotoroptimalisering for Google gir derfor best resultat.

Alle som skal selge noe ønsker selvsagt å være så synlig som mulig og helst uten at det skal koste for mye heller. Det høres gjerne ut som et paradoks. Men kan likevel være mulig.

Søkemotoroptimalisering for GoogleFørst litt om søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering betyr kort sagt å tilpasse seg søkemotorenes regler for rangering i en søkemotor (Google, Bing og Yahoo er søkemotorer). Man ønsker å bli så synlig som mulig på relevante søk.

Da det er mange ulike regler å forholde seg til så gjelder det å være bedre enn sine konkurrenter til å tilpasse seg disse.

Reglene omhandler hvordan din nettside er lagt opp, samt også hva du har gjort rundt din nettside, det vi kaller for tiltak offsite. Gode tiltak offsite er veldig viktig!

Hensikten med alle tiltakene er selvsagt å komme så tidlig som mulig i søketreffet hver gang noen søker etter dine varer og tjenester. Leverandører som kommer på side nummer 1 i treffet til Google har svært gode muligheter til å øke salget sitt.

Søkemotoroptimalisering for GoogleHvorfor søkemotoroptimalisere for Google?

Vi velger alltid å optimalisere nettsiden for søkemotoren Google. Det er fordi Google er klart størst og også leverer søkeresultater til andre søketjenester som for eksempel Kvasir og ABC Søk, begge ofte brukte søketjenester i Norge.
Dette betyr; Står du på side 1 i søketreffet til Google så står du også på side 1 i søketreffet til Kvasir.no og ABC Søk, samt mange andre tjenester hvor Google leverer resultater.

Selv om vi søkemotoroptimaliserer for Google så vil det i tillegg virke inn på søkemotorer som Bing og Yahoo da reglene for rangering i søketreffet er noen lunde like. Vår søkemotoroptimalisering påvirker med andre ord hele Internett.

Finn ut mer

Om du vil vite mer om hvordan vi jobber med SEO og søkemotoroptimalisering så ta kontakt.

Send oss en e-post, ring direkte på telefon 22 38 17 30, eller bruk vår Live Support tjeneste som du finner nederst til høyre på websiden og snakk med en konsulent rundt temaet søkemotoroptimalisering.


Avslutningsvis en liten referanse vi mottok fra en meget fornøyd kunde på søkemotoroptimalisering.

Referanse
Vårt firma bestilte tjenester av www.fevaag.no vinter 2010. Fevåg Web Consulting skulle lage to hjemmesider for oss.

Sidene ble søkemotoroptimalisert for å rangere høyt på nettet, og innen kort tid var vi på førstesiden i google.
Fevåg hjalp oss også med flere løsninger som ville gjøre oss mer synlig for aktuelle kunder. Den totale pakken med søkemotoroptimalisering har bidratt til at vi i dag er blant markedsledende i vårt felt, og vi opplevde en oppgang på rundt 120% i løpet av de tre første månedene.
Vi anser vårt samarbeid med Fevåg som svært lønnsomt, og vi vil anbefale firmaet til alle som er ute etter søkemotoroptimalisering og ønsker å være fremst og mest synlig på internett.

Magnus Enebakk
90109610


Vil du lese mer om søkemotoroptimalisering?